Тест "Слова - втікачі"

Про матеріал
Оповідання надруковане у букварику В.І. Наумчука Цей тест можна використати для розуміння змісту тексту " Слова - втікачі"
Перегляд файлу

Характеристика

професійної діяльності вчителя початкових класів

__________Тернопільської_загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

 

1969 року народження

  Мига Оксана Олексіївна має повну вищу освіту за спеціальністю «Педагогіка і методика початкового навчання» і кваліфікаційне звання учитель початкових класів . У ___Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів на посаді вчителя початкових класів працює з 1988 року.

 Мига Оксана Олексіївна має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», яка була підтверджена рішенням атестаційної комісії  ІІ рівня відділу освіти  Миколаївської РДА Львівської області від ------

 Працює над проблемою « Використання інтерактивних методів навчання на уроках у початковій школі».

 

 

 Володіє інноваційними освітніми методиками й технологіями, активно їх використовує в організації навчально – виховного процесу в початковій школі.              Застосовує нестандартні форми проведення уроку. Вміє оптимально поєднувати вибір репродуктивних і проблемно – пошукових, словесних і практичних методів. Раціонально добирає групові та індивідуальні форми роботи на уроці. Використовує сучасні інформаційні технології навчання, можливості інтернету ( презентації, відеоролики, мультфільми)

 Творче ставлення до роботи забезпечує високу якість навчання школярів. Її учні стають переможцями ІІ етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П.Яцика,а саме:

 

2017-2018 н.р.  Антонів Софія    І місце

2018-2019н.р.    Горчини Діана   ІІІ місце.

 

Коваль Віталій зайняв І місце в обласному конкурсі «Новорічні прикраси»

 

 

Як класовод, багато уваги приділяє згуртуванню учнівського колективу. Свою роботу спрямовує на всебічний розвиток дітей, що охоплює інтелектуальні, моральні, трудові, фізичні, естетичні властивості людини. Стосунки з дітьми будує на довірі, повазі, вимогливості, справедливості.

 Згуртуванню учнівського колективу сприяють години спілкування.

« Її величність-мова», 

Тісно співпрацює з батьками своїх вихованців, надаючи допомогу у питаннях навчання, виховання та розвитку їх дітей.

 

 

Мига Оксана Олексіївна  постійно займається самоосвітою, вдосконалює педагогічну майстерність, загальну культуру, підвищує фаховий і кваліфікаційний рівень. Вивчає передовий педагогічний досвід і застосовує його в навчально – виховному процесі.

 Бере активну участь у роботі методичного об’єднання вчителів початкових класів ТростянецькоїОТГ .Передає свій педагогічний досвід колегам через проведення відкритих уроків, семінарів.

2018-2019 н.р.   семінар « Використання краєзнавчого матеріалу рідного краю на уроках природознавства».

Відкриті уроки:

 

 

 

 

 

doc
Додав(-ла)
мига оксана
Додано
12 березня 2020
Переглядів
1356
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку