Тест "Таємниці іконопису"

Про матеріал
Тест «Таємниці іконопису» Тест «Таємниці іконопису» є формою підсумкової контрольної роботи до уроку в класі «Таємниці іконопису», лекцій в етері і створених серій відеоуроків "Таємниці іконопису" (7 відеоуроків) у форматі онлайн. Тест «Таємниці іконопису» розроблений для гуртка Іконопису у Школі-гімназії святої Софії (що діє з жовтня 2019 р.), та до уроків з молоддю інклюзивно-ресурсного центру «Джерело» (з жовтня 2018 р.). Вперше створений Тест з теорії і практики вивчення давньоукраїнського іконопису, що відповідає 30-40 академічним годинам, що дорівнює одному навчальному семестрі у школі чи індивідуальним урокам поза класом, для дітей і молоді з інклюзією. Тест «Таємниці іконопису» це легкий і зручний спосіб перевірити свої здобуті знання (на телефоні чи комп’ютері) за період навчання Іконопису, згідно розробленої авторської програми і форми викладу у класі, дистанційно, онлайн.
Перегляд файлу

Андрій Майовець

Тест «Таємниці іконопису»

Тест «Таємниці іконопису» є формою підсумкової контрольної роботи до  уроку в класі «Таємниці іконопису», лекцій в етері і створених серій відеоуроків "Таємниці іконопису" (7 відеоуроків) у форматі онлайн.

Тест «Таємниці іконопису» розроблений для гуртка Іконопису у Школі-гімназії святої Софії (що діє з жовтня 2019 р.), та до уроків з молоддю інклюзивно-ресурсного центру «Джерело» (з жовтня 2018 р.).

Вперше створений Тест з теорії і практики вивчення давньоукраїнського іконопису, що відповідає 30-40 академічним годинам, що дорівнює одному навчальному семестрі у школі чи індивідуальним урокам поза класом, для дітей і молоді з інклюзією.

Тест «Таємниці іконопису» це легкий і зручний спосіб перевірити свої здобуті знання (на телефоні чи комп’ютері) за період навчання Іконопису, згідно розробленої авторської програми і форми викладу у класі, дистанційно, онлайн.

doc
Додано
16 червня 2020
Переглядів
839
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку