Тест. "Технологія приготування млинців". Матеріал до уроку трудового навчання та технології для учнів професії "Кондитер"

Про матеріал
Тест. "Технологія приготування млинців". Матеріал до уроку трудового навчання та технології для учнів професії "Кондитер"
Перегляд файлу

Тест

Технологія приготування млинців

 

Який інгредієнт не кладуть в тісто для млинців?

а) молоко

б) яйця

в) мука

г) повидло +

 

Млинці - це

а) великі оладки

б) невеликі товсті коржі

в) вироби з овочами

г)страва з прісного яєчного рідкого тіста +

 

Тісто для млинців повинно мати консистенцію

а) рідке як кефір

б) густе як сметана

в) як вершки +

 

Перший млинець готується на ......

а) розпеченій пательні +

б) теплій пательні

в) холодної пательні

 

Чим можна замінити частково борошно в тісті для млинців?

а) манка +

б) крохмаль +

в) вівсяні пластівці +

г) картоплею

 

«Боїться Масляна гіркої редьки та пареної ріпи». Яке блюдо традиційно готують на Масляну?

а) млинці +

б) кутю

в) паску

г) салат

 

docx
Додано
18 січня 2021
Переглядів
673
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку