Тест
Технологія приготування млинців
Який інгредієнт не кладуть в тісто для млинців?
а) молоко
б) яйця
в) мука
г) повидло +
Млинці - це
а) великі оладки
б) невеликі товсті коржі
в) вироби з овочами
г)страва з прісного яєчного рідкого тіста +
Тісто для млинців повинно мати консистенцію
а) рідке як кефір
б) густе як сметана
в) як вершки +
Перший млинець готується на ......
а) розпеченій пательні +
б) теплій пательні
в) холодної пательні
Чим можна замінити частково борошно в тісті для млинців?
а) манка +
б) крохмаль +
в) вівсяні пластівці +
г) картоплею
«Боїться Масляна гіркої редьки та пареної ріпи». Яке блюдо традиційно готують на Масляну?
а) млинці +
б) кутю
в) паску
г) салат