Амінокислоти- це органічні речовини, які мають такі функціональні групи
За складом білки поділяються на
Укажіть фізичні властивості амінокислот:
Укажіть чинники, що можуть викликати денатурацію білка
Знайдіть правильне твердження: білки складаються
Що є продуктом гідролізу білка?
Хімічний зв’язок, що з’єднує
залишки амінокислот у молекулі білка,
називають -
До моносахаридів відноситься
Яка з вказаних речовин відноситься до вуглеводів?
Обчислити масу глюкози кількістю речовини 2 моль.
Знайди зайву речовину
Для приготування 200 г 10% розчину глюкози потрібно взяти :
Сахарози найбільше в таких продуктах
Вкажіть назву процесу руйнування структур білка:
Назвіть структуру білка, коли амінокислоти з′єднанні один з одним за допомогою пептидних звязків у поліпептидний ланцюг:
Білкові молекули утворюють глобулу, це структура:
вуглекислий газ + вода = вуглеводи + кисень - це схема ?
Моносахаридом є:
Целюлоза - це природний ...
унаслідок спиртового бродіння глюкози утворилось 112л карбон(IV)оксиду.Обчисліть масу глюкози(г), що прореагувала.
які вуглеводи розчиняються у воді?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома