Під первинною структурою білка розуміють:
Укажіть всі чинники, що можуть викликати денатурацію білка:
Денатуралізація білка − це процес руйнування:
Внаслідок дії на білок концентрованої нітратної кислоти виникає жовте забарвлення, яке при додаванні лугу змінюється на оранжеве. Ця реакція доводить що білок містить у своєму складі бензольне кільце
Вкажіть назву реакції -
Укажіть рядок продуктів харчування, найбагатших на білки:
Укажіть всі характеристики білків:
Додавши свіжоприготовлений осад купрум(ІІ) гідроксиду в лужному середовищі до білка, спостерігаємо появу характерного фіолетового забарвлення. Цю якісну реакцію на білок називають:
Виявити білки в органічних речовинах можна за допомогою
Які білки відповідають за транспортування кисню
Яка кількість пептидних зв`язків є в молекулі трипептиду, утвореного аміноетановою кислотою:
Укажіть речовини, що є кінцевими продуктами розпаду білка
Використання спирту як дезинфікуючого засобу базується на тому, що спирт
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома