Білки відносяться до класу:
"Цеглинами" білків є:
Інша назва білків:
Амінокислоти у молекулах білків з'єднані:
Білок крові людини:
Скільки є структурних організацій білка?
Виберіть чотири твердження, які характеризують білки:
Третинна структура білка - це:
Явище руйнування вторинної, третинної та четвертинної структур білкової молекули називається:
Пептидні зв’язки утворюються при взаємодії амінокислот з:
Пептидний зв'язок має вигляд:
Вкажіть три чинники, що викликають руйнування структури білка
Вкажіть нітрогеновмісну органічну сполуку.
Укажіть, як називається процес, що відбувається під час приготування яєчні.
Вкажіть кількість пептидних звязків у дипептиді.
Первинна структура білка:
Вторинна структура білка:
Які хімічні елементи входять до складу білків
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома