Білки — органічні природні полімери, мономерами яких є -
Хімічний зв’язок, що з’єднує залишки амінокислот у молекулі білка, називають:
До складу білків входять залишки:
Третинна структура білка - це:
Денатурація білка - це руйнування
У стабілізації вторинної структури важливу роль відіграють:
Білки є амфотерними сполуками, тому що їхні молекули містять:
Для проведення якісної ксантопротеїнової реакції на білки потрібно мати такий реактив:
Біуретова реакція необхідна для виявлення:
Масова частка білків у квасолі становить 35%, а середня масова частка Нітрогену в білках - 23%. Яка маса Нітрогену міститься в 49г квасолі?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома