Склад бісквітного тіста
Який спосіб розпушування використовують для бісквітного тіста?
Час збивання яєчно-цукрової маси:
У сільки разів збільшується яєчно-цукрова суміш?
Яку кількість крохмалю додають до бісквітного тіста?
Види бісквіту:
Температура випікання бісквітного н/ф для рулету:
Яка товщина випеченого бісквітого капсулю?
Яка товщина бісквітної "розмазки"?
Якщо відкрити жарову шафу у перші 10-15хв.
Що треба зробити щоб бісківт не кришився при нарізуванні?
Масляний бісквіт призначений для приготування:
У масляний бісквіт додають:
Які правила підходять для приготування бісквіту "Буше"?
Особливості приготування бісквіту "Новий"
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома