Бісквітне тісто

Додано: 19 грудня 2022
Предмет: Технології
Копія з тесту: Бісквітне тісто
Тест виконано: 102 рази
15 запитань
Запитання 1

Склад бісквітного тіста

варіанти відповідей

борошно, цукор, яйця, ванілін

борошно, цукрова пудра, меланж, сода

борошно, цукор, яйця, вода, мед

Запитання 2

Який спосіб розпушування використовують для бісквітного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

шляхом заварювання

Запитання 3

Час збивання яєчно-цукрової маси:

варіанти відповідей

15-20 хв

45-50 хв

30-40хв

10-15хв

Запитання 4

У сільки разів збільшується яєчно-цукрова суміш?

варіанти відповідей

у 3-4рази

у 5-6разів

у 1,5-2рази

у 2,5-3рази

Запитання 5

Яку кількість крохмалю додають до бісквітного тіста?

варіанти відповідей

10-15% від маси борошна

20% від маси борошна

20% від маси яєць

25-30% від маси борошна

Запитання 6

Види бісквіту:

варіанти відповідей

основний , "Буше", "Новий", масляний, з наповнювачами

основний , "Буше", масляний

Основний, масляний і теплий

холодний і теплий

Запитання 7

Температура випікання бісквітного н/ф для рулету:

варіанти відповідей

190-200 градусів С

200-220градусів С

230-240 градусів С

160-170 градусів С

Запитання 8

Яка товщина випеченого бісквітого капсулю?

варіанти відповідей

не менше 3-4см

не більше 1см

не менше 6см

не менше 10-15мм

Запитання 9

Яка товщина бісквітної "розмазки"?

варіанти відповідей

3-5мм

30мм

10мм

1-2мм

Запитання 10

Якщо відкрити жарову шафу у перші 10-15хв.

варіанти відповідей

то бісквіт осяде

то бісквіт не підніметься

то бісквіт буде кришитися

то бісквіт вийде малопористий

Запитання 11

Що треба зробити щоб бісківт не кришився при нарізуванні?

варіанти відповідей

витримати 8-10год.

добавити ванілін і розпушувач

відкрити жарову шафу для виходу пари

всі відповіді вірні

Запитання 12

Масляний бісквіт призначений для приготування:

варіанти відповідей

бісквітного капсулю

бісквітної "розмазки"

для кексів

для тортів

Запитання 13

У масляний бісквіт додають:

варіанти відповідей

холодну олію

розтоплений маргарин або масло

маргарин або масло, t=12 градусів

Запитання 14

Які правила підходять для приготування бісквіту "Буше"?

варіанти відповідей

білки та жовтки збивають окремо

яєчні білки повинні бути охолоджені до +2 градусів

борошно збивають яйцями

у рецептуру додають воду

Запитання 15

Особливості приготування бісквіту "Новий"

варіанти відповідей

Додають до рецептури воду

окремо збивають білки і жовтки

додають жир (маргарин або вершкове масло)

не збивають

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест