Бутерброди

Додано: 24 квітня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 466 разів
13 запитань
Запитання 1

Основою будь-якого бутерброда є..

варіанти відповідей

масло;

ковбаса;

сир;

хліб.

Запитання 2

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

шинка і овочі;

хліб і масло;

сир і ковбаса;

булка з маком:

Запитання 3

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

0,5-1 см

1-1,5 см

2-2,5 см

3-5 см

Запитання 4

Послідовність приготування бутербродів така:

1.Приготувати бутерброди.

2. Підготувати хліб та продукти.

3. Подати до столу.

4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.

5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.

варіанти відповідей

2,4,1,5,3

3,4,5,2,1

1,2,3,4,5

4,3,1,2,5;

Запитання 5

Різновид бутерброда, що складається з двох частинок видовженої булки)і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.     

варіанти відповідей

канапе;

сендвіч

складний відкритий;

гарячий складний:

Запитання 6

Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки

варіанти відповідей

канапе;

сендвіч;

тартар;

гамбургер;

Запитання 7

Бутерброди за кількістю продуктів у їх складі класифікують на

варіанти відповідей

прості та складні

холодні та гарячі

відкриті та закриті

круглі, квадратні, трикутні.

Запитання 8

Бутерброди готують

варіанти відповідей

за добу до подачі

за три години до подачі

перед подачею

під час їжі

Запитання 9

Термін зберігання бутербродів у холодильнику

варіанти відповідей

не більше 3 годин

не більше доби

не більше тижня

їх не можна зберігати в холодильнику

Запитання 10

Канапе - це

варіанти відповідей

невеличкі шматочки хліба

бутерброд з сосискою

підсмажений бутерброд

маленькі бутерброди з різними начинками

Запитання 11

Сендвіч - це бутерброд ....

варіанти відповідей

відкритий

закритий

закусочний

Запитання 12

Чи є бутербродом хліб з маслом?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 13

За якими параметрами класифікують бутерброди?

варіанти відповідей

видом продукту

температурою подачі

кількістю використаних продуктів

формою і способом приготування

всі відповіді вірні

немає вірної відповіді

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест