Основою будь-якого бутерброда є..
Як перекладається слово "бутерброд"?
Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?
Послідовність приготування бутербродів така:
1.Приготувати бутерброди.
2. Підготувати хліб та продукти.
3. Подати до столу.
4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.
5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.
Різновид бутерброда, що складається з двох частинок видовженої булки)і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.
Бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки
Бутерброди за кількістю продуктів у їх складі класифікують на
Бутерброди готують
Термін зберігання бутербродів у холодильнику
Канапе - це
Сендвіч - це бутерброд ....
Чи є бутербродом хліб з маслом?
За якими параметрами класифікують бутерброди?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома