Бутерброди

Додано: 18 квітня
Предмет: Технології, 5 клас
Копія з тесту: Бутерброди
8 запитань
Запитання 1

Основою будь-якого бутерброда є..

варіанти відповідей

А) масло;

Б) ковбаса;

В) сир;

Г) хліб

 

Запитання 2

Відкриті бутерброди - це...?

варіанти відповідей

А) дві тонкі скибки пшеничного хліба:

Б) шматок хліба, на поверхні якого розміщена начинка;

В) багатошарові бутерброди;

 

Запитання 3

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

А) сир і ковбаса;

Б) шинка і овочі;

В) булка з маком:

Г) хліб і масло

Запитання 4

Послідовність приготування бутербродів така:

1.Приготувати бутерброди.

2. Підготувати хліб та продукти.

3. Подати до столу.

4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.

5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.

варіанти відповідей

      А) 1,2,3,4,5

      Б) 3,4,5,2,1

      В) 4,3,1,2,5;

      Г) 2,4,1,5,3

 

Запитання 5

Бутерброди класифікують на

варіанти відповідей

А) прості та складні

Б) відкриті та замкнені

Г)холодні та гарячі

Д) закусочні

Запитання 6

Бутерброди готують

варіанти відповідей

а)добу до подачі

б)за три години до подачі

 в)під час їжі

 


г) перед подачею

Запитання 7

Канапе - це....?

варіанти відповідей

маленькі бутерброди з різними начинками

гарячі бутерброди

закриті бутерброди

Запитання 8

Чи є бутербродом хліб з маслом?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест