Що в перекладі з німецької мови означає слово "бутерброд"?
Як класифікують бутерброди за способом приготування?
Як класифікують бутерброди за смаком?
Які продукти слід використовувати при приготуванні бутербродів на житньому хлібі?
Які продукти слід використовувати при приготуванні бутербродів на білому хлібі?
Бутерброди розрізняють на : відкриті, закриті, закусочні.
Відкритий - це бутерброд, в якому продукти, тобто верхній шар, містяться між двома скибками хліба.
Відкритий бутерброд - це скибка хліба з верхнім шаром продуктів (шинка, ковбаса, масло тощо).
Прісні корзинки, наповнені гарячою або холодною начинкою, - це...
Вимоги до якості готових бутербродів
Мініатюрний бутерброд, який може бути як гарячим, так і холодним, відкритим - простим і складним, називають...
Холодний закритий бутерброд, який складається з двох скибок хліба, між якими містяться різні холодні продукти (ковбаса, сир, майонез, кетчуп тощо), називають...
Булка, всередині якої містяться гарячі продукти та спеції, називається...
Вкажіть фото, на якому зображено сендвіч:
Вкажіть фото, на якому зображено гамбургер:
Обери правила ТБ під час роботи з ножем
Вкажіть фото, на якому зображено канапе:
Термін зберігання бутербродів в холодильнику.
Послідовність приготування бутербродів така:
1. приготувати бутерброди
2. підготувати хліб та продукти
3. подати до столу
4. нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти
5. оздобити бутерброди для подачі до столу
Закусочні (канапе) - це маленькі за розмірами бутерброди різної форми: круглі (діаметром 5-6 см), трикутні, квадратні, прямокутні (розміром не більше сірникової коробки).
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома