Додаткові види теплової обробки овочей

Додано: 20 лютого 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 10 разів
8 запитань
Запитання 1

Під час варіння на пару продукти не стикаються з киплячою рідиною

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 2

Під час варіння на водяній бані овочі контактують з рідиною та парою

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 3

Під час приготування овочей в автоклавах прискорюється варіння продуктів.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 4

Під час варіння у вакуумі зберігається висока якість і харчова цінність страви. 

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 5

Тривалість теплової обробки овочей струмами високої частоти скорочується в 5-10 разів.

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Приготування овочей на відкритому вогні  відноситься до виду смаження

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

Допоміжний способ теплової кулінарної обробки- обсмалювання, можна застосувати до овочей

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 8

Оберіть прилад, який дозволяє підтримувати температуру страв тривалий час

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест