Дріжджове тісто безопорним способом

Додано: 18 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 122 рази
6 запитань
Запитання 1

2. До якої температури підігрівають молоко або воду?

варіанти відповідей

35-40*С

25-30*С

40-50*С

Запитання 2

3. На якому етапі додають вершкове масло?

варіанти відповідей

На початку замішування тіста

В кінці замішування тіста

Немає різниці

Запитання 3

4. Через який час роблять обминання тіста?

варіанти відповідей

2-2,5 год

40-60 хв

1-1,5 год

Запитання 4

5. Яка температура бродіння міста вважається нормою?

варіанти відповідей

15-20*С

28-30*С

Запитання 5

6. При якій температурі зовсім припиняється бродіння?

варіанти відповідей

10*С

20*С

12*С

Запитання 6

7. Вкажіть, чи правильне це твердження: тісто, яке перебродило, при натисканні пальцем не вирівнюється?

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест