Кухар 3 розяду.
Значне місце в українській кухні займає риба, тому що:
В якому цеху обробляють рибу?
Розморожують рибу:
При розбиранні лускатої риби на чисте філе, н\ф повинен мати такий вигляд:
Які повноцінні білки містяться в рибі:
Солону рибу вимочують у:
Луска легше обчищається, якщо рибу опустити на 1 с в:
За місцем і способом існування рибу поділяють на:
При обробці риби відходи бувають:
До складу натуральної січеної маси з риби входить та сировина:
До складу котлетної маси з риби входить така сировина:
З котлетної маси риби виготовляють такі н\ф:
Який покрив шкіри має родина осетрових:
Родина лососевих має будову скелету:
До родини окуневих відносять:
Обробку риб розпочинають:
Яку рибу використовують для фарширування:
Який відсоток втрат становить при обробці тушки з головою :
Напівфабрикати з котлетної маси риби панірують:
До харчових рибних відходів відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома