Розділ освітньої робочої програми : Приготування супів.

Кухар 3 розряду.

Додано: 21 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 15 разів
14 запитань
Запитання 1

Які овочі входять в овочеву пасеровку?

варіанти відповідей

морква,цибуля,біле коріння;

томати, свіжі огірки;

перець болгарський, біле коріння;

Запитання 2

Як нарізають овочі для овочевої пасеровки?

варіанти відповідей

кубиками, соломкою;

зірочками;

брусочками;

Запитання 3

Як підготувати томат пасту для приготування овочево – томатної пасеровки?

варіанти відповідей

підсолити;

розвести водою;

поперчити;

Запитання 4

Яка температура подачі супів?

варіанти відповідей

50 С;

65 С;

75 С;

Запитання 5

Заправні супи з макаронними виробами зберігають протягом:

варіанти відповідей

однієї години;

двох годин;

40-50 хв;

Запитання 6

Молочні супи заправляють:

варіанти відповідей

вершковим маслом;

розтопленим жиром;

рослинними оліями;

Запитання 7

Спеції в супи додають:

варіанти відповідей

за 5 хв;

за 10 хв до готовності;

за 30 хв до готовності;

Запитання 8

Які з перерахованих супів подають і холодними, і гарячими?

варіанти відповідей

прозорі;

солодкі;

пюреподібні;

Запитання 9

Супи заправляють пасерованими овочами за:

варіанти відповідей

за 10-15 хв до готовності;

за 15-20 хв до готовності;

за 40-45 хв до готовності;

Запитання 10

За характером рідкої основи перші страви поділяють на:

варіанти відповідей

на дві групи;

на три;

чотири;

Запитання 11

В якому цеху готують перші страви?

варіанти відповідей

в гарячому;

в холодному;

в овочевому;

Запитання 12


Перші страви класифікують:

варіанти відповідей

за характером рідкої основи, за температурою подачі, заспособом приготування;

за характером рідкої основи;

за способом приготування;

Запитання 13

Яку крупу при приготуванні перших страв попередньо відварюють?

варіанти відповідей

гречану;

рисову;

перлову;

Запитання 14

Молочні супи готують з:

варіанти відповідей

макаронними виробами, крупами, овочами, домашньою локшиною, галушками;

крупами, овочами;

макаронними виробами, фруктами;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест