Кухар 3 розряду.
М'ясо і м'ясні продукти містять:
В котлетну масу з м’яса додають хліб:
Термін зберігання н/ф котлетної маси м’яса:
Залежно від виду забійної худоби, м'ясо поділяють на:
Температура води для обмивання м'яса повинна бути:
Для приготування котлетної маси м’яса використовують:
М'ясні напівфабрикати готують в:
Кулінарна обробка м'яса включає такі операції:
До м'ясних субпродуктів І категорії відносять:
Вік яловичини молодняка починається від:
До м'ясних напівфабрикатів з котлетної маси м’яса відносять:
Свинину за вгодованістю поділяють на:
Який вид клейма ставлять на свинину IV категорії?
Яка температура остиглого м'яса?
Залежно від термічного стану, м'ясо поділяють на:
Чи можна приймати на ПМХ м'ясо без клейма?
Скільки необхідно хліба на 1 кг м'яса для приготування котлетної маси?
Яка найцінніша частина м'яса птиці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома