Серед перелічених варіантів, виберіть назву сполуки, зображеної на малюнку
Серед перелічених варіантів виберіть ознаку, яка буде спільною для всіх жирів
Виберіть назву твердого рослинного жиру
Проаналізуйте твердження
І. Всі тваринні жири (крім риб'ячого) є рідкими.
ІІ. До складу рослинних жирів входять залишки ненасичених карбонових кислот.
Жири утворюються в результаті реакції
Натрієві солі вищих карбонових кислот є основною складовою частиною
Яку назву має процес перетворення рідких жирів у тверді?
Жири для організму є джерелом
Маргарин у своєму складі містить
Яку властивість естерів застосовують у виробництві парфумів, у харчовій промисловості?
Під час гідрування рідких жирів, отримуємо харчовий продукт -
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома