В яких випадках кухар повинен знімати санітарний одяг?
Для обробки інвентаря, миття столів, підлоги, рук використовують хлорний розчин:
Дезінфекція - це ....
За перебування на роботі осіб, які не пройшли медичного обстеження, а також за порядок і своєчасність його проходження несе відповідальність....
Санітарний одяг потрібен для чого?
Дезінсекція це?
Дератизація це?
В яких приміщеннях зберігають овочі?
Яке значення дотримання особистої гігієни працівниками ЗРГ?
Який цех повинен бути повністю ізольованим від інших приміщень?
Який термін зберігання швидкопсувних товарів?
До швидкопсувних товарів не відноситься:
Спецодяг працівники закладів громадського харчування змінюють у міру його забруднення, однак не рідше:
У складських і побутових приміщеннях закладів масового харчування прибирання здійснюється:
Які існують способи дезінфекції:
Чому кондитерський цех має бути розташований у повній ізоляції від інших виробничих приміщень?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома