1.Що не відноситься до продуктів тваринного походження
Краще перетравлюється і засвоюється м’ясо
№3. Перетравленню і засвоєнню м’яса сприяє
№4. Значно затрудняють діяльність органів травлення
№5. Більш легко перетравлюється і засвоюється
№6.Жир риб відзначається високою біологічною цінністю і складається в основному із
№7.Морські риби і морепродукти багаті мікроелементами , особливо
№8. Азотисті екстрактивні речовини риби переходять у відвар, вони є
№9. Риба переварюється ліпше і засвоюється повніше, а ніж м’ясо теплокровних тварин, що пов’язано із
№10.Погано переварюється і засвоюється
№11. Екстрактивні речовини мяса стимулюють шлункову секрецію, збуджують центральну нервову і серцево-судинну систему, подразнюють печінку і нирки.
№12. Азотисті екстрактивні речовини переходять в бульйон при варінні м’яса ,а зберігаються в
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома