Що спільного між лимоном, томатом, квашеною капустою, щавлем і кефіром?
Чому від кропиви подразнення шкіри?
Чому кефір, ряжанка, сметана, простокваша відноситься до молочно – кислих продуктів?
За першими літерами назв хімічних елементів, вказаних порядкових номерів (ПСХЕ) назвати слово (слово складається з 7 літер) 19 И 16 3 8 22 13
Кислоти входять до складу фруктів, щавлю, шлункового соку. Всі вони поділяються на неорганічні та органічні кислоти. Дайте визначення поняттю "кислоти"- це
Зверніть увагу на дані формули кислот. (мал. Таблиця)
- Що спільного?
- Чим відрізняються?
З наведеного переліку формул обрати формули кислот :
Ти знаєш. Що якщо невірно замісити тісто, чи крем до солодощів, то вийде абсолютно інший смак страви. Подивись уважно на інгредієнти, можливо наш шеф-кухар щось наплутав. „Третій зайвий” H2S, Н3РО4, H2SО4
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома