Кондитерські товари – це такі харчові продукти:
За сировиною розрізняють такі кондитерські товари:
До фруктово-ягідних виробів належать:
Фруктово-ягідний мармелад – це такий продукт:
Цукати – це такий продукт:
За вживаною сировиною та способами виготовлення розрізняють такий мармелад:
Пастильні вироби – це такі кондитерські вироби:
До сировини для виготовлення желе належать:
Карамель – це такі кондитерські товари:
За способами обробки розрізняють карамель:
За рецептурою та способами виготовлення розрізняють таку карамель:
Марципанова маса відрізняється від горіхової вмістом горіхів … .
Оптимальний режим зберігання карамелі передбачає температуру:
Драже – це:
Кондитерський виріб з вмістом перероблених какао-бобів – це:
Для шоколаду неприпустимі:
За сировиною розрізняють такі види халви:
Зефір має такі відмінності від пастили:
Печиво затяжне має такі ознаки:
За рецептурою і способами виробництва розрізняють такі види печива:
За способами приготування тіста розрізняють пряники:
Асортимент тортів формують за видом … .
За способами випуску розрізняють шоколад:
Легкі тонкопористі листи або фігурки з начинкою чи без неї – це:
Вироби пряно-солодкого смаку та м’якої консистенції – це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома