4 грудня о 18:00Вебінар: Новий курс мистецтва в школі: теорія і практика

Креми масляны ,білкові.

Додано: 19 листопада
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 18 разів
16 запитань
Запитання 1

З якого масла виготовляють креми масляні ?

варіанти відповідей

селянського,вологотського

вершкового

бутербродного

з усього масла, окрім селянського та вологотського

Запитання 2

Перед взбиванням температура масла повинна бути така

варіанти відповідей

12 градусів

17 градусів

15 градусів

10-12 градусів

Запитання 3

Якщо температура крема нижча ніж 12 градусів,ваші дії

варіанти відповідей

крем потрібно підігріти на плиті

крем потрібно підігріти в мікрохвильовій печі

крем потрібно перенисти в тепле приміщення

крем потрібно підігріти на водяній бані та збити

Запитання 4

Які ароматизатори використовують для масляних кремів?

варіанти відповідей

коньяк,червоне вино

коньяк ,біле вино

коньяк ,біле десертне вино

коньяк,біле десертне вино,ромову,ванільну та коньячну есенці.

Запитання 5

Що використовують для приготування крема масляного шоколадного?

варіанти відповідей

шоколад чорний

шоколад молочний

варене згущене молоко

како-порошок

Запитання 6

Який показник якісно збитого вершкового масла?

варіанти відповідей

збільшилося в об'ємі

стало пишним

побіліло

побіліло та набуло пишної консистенції

Запитання 7

Як підготовити вершкове масло до роботи для приготування крему?

варіанти відповідей

підігріти

нарізати на шматочки

зачистити та нарізати

розморозити

Запитання 8

Який загальний час збивання всих масляних кремів?

варіанти відповідей

12 хв.

10 хв.

15 хв.

7 хв.

Запитання 9

Скільки часу збивають масло на малих обертах ?

варіанти відповідей

5 хв

7 хв

3 хв

8 хв.

Запитання 10

Скількома способами готують крем білковий?

варіанти відповідей

2 способи

3 способи

тільки 1 способом

4 способи

Запитання 11

Що впливає на якість білкового крекму?

варіанти відповідей

чистий посуд, свіжі яйця

чистий посуд, охолоджений посуд

охолоджені та свіжі яйця

всі варіанти вірні

Запитання 12

В скільки разів збільшуються білки під час збивання?

варіанти відповідей

в 7 разів

в 5 разів

в 4 рази

в 3 рази

Запитання 13

Крем білковий заварний використовують для?

варіанти відповідей

склеювання пластів

заповнення порожнини випечених н/ф

оздоблення поверхні виробів

оздоблення поверхні виробів, заповнення порожнини випечених н/ф

Запитання 14

Яким чином знезаражується крем білковий заварний?

варіанти відповідей

кільстю цукра

гарячим сиропом

шляхом збивання крема 12 хв

всі варіанти вірні

Запитання 15

Яка проба сиропу для крема білкового заварного?

варіанти відповідей

кулька слаба

кулька середня

кулька м'яка

кулька міцна

Запитання 16

Скільки збивають крем білковий заварний після вливання сиропу?

варіанти відповідей

12 хв

10 хв

8 хв

6 хв.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест