З якого масла виготовляють креми масляні ?
Перед взбиванням температура масла повинна бути така
Якщо температура крема нижча ніж 12 градусів,ваші дії
Які ароматизатори використовують для масляних кремів?
Що використовують для приготування крема масляного шоколадного?
Який показник якісно збитого вершкового масла?
Як підготовити вершкове масло до роботи для приготування крему?
Який загальний час збивання всих масляних кремів?
Скільки часу збивають масло на малих обертах ?
Скількома способами готують крем білковий?
Що впливає на якість білкового крекму?
В скільки разів збільшуються білки під час збивання?
Крем білковий заварний використовують для?
Яким чином знезаражується крем білковий заварний?
Яка проба сиропу для крема білкового заварного?
Скільки збивають крем білковий заварний після вливання сиропу?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома