4 грудня о 18:00Вебінар: Новий курс мистецтва в школі: теорія і практика

Крем заварний, вершковий та сметанний

Додано: 19 листопада
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 20 разів
11 запитань
Запитання 1

Основні інгрідієнти для приготування крема заварного є

варіанти відповідей

молоко,яйця

борошно, молоко

молоко,вершкове масло

вершкове масло цукор

Запитання 2

Яке борошно використовують для приготування заварного крему

варіанти відповідей

пшенияне

просіяне

спасероване

без амбарних шкідників

Запитання 3

Як чином заварюють заварку для заварного крема?

варіанти відповідей

на плиті

на водяній бані

в мікрохвильовій печі

не заварють ,а варять разо з заварним тестом

Запитання 4

Як ввводят яйця в заварний крем?

варіанти відповідей

заварють у молоці

перемішують з борошном

перемішують з цукром

перемішують з цукром та заварюють на водяній бані

Запитання 5

На якому етапі додають вершкове масло в заварний крем?

варіанти відповідей

разом з молоком

разом з цукром

разом з борошном

в самому кінці

Запитання 6

Заварний крем не використовують для

варіанти відповідей

заповнення порожнини випечених н/ф

оздоблення поверхні тортів

склеювання випечених н/ф

Запитання 7

Якою жирністю береть вершки для вершкового крему?

варіанти відповідей

30%

35%

33-35%

33%

Запитання 8

Якою жирністю повинна бути сметана для сметанного крему?

варіанти відповідей

25%

20%

30%

35%

Запитання 9

Яка температура приміщення для приготування вершкового та сметанного крему?

варіанти відповідей

12

15

17

20

Запитання 10

Який з кремів має саму стійку консистенцію?

варіанти відповідей

вершковий

білковий сирцевий

заварний

білковий заварний

Запитання 11

Для чого не використовують крем вершковий?

варіанти відповідей

для склеювання н/ф

для оздоблення

для заповнення порожнини випечених н/ф

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест