Основними способами теплової кулінарної обробки є
Припускання - це вид...
Тушкування - це спосіб теплової обробки, який належить до
До комбінованого способу теплової обробки відносять
Пасерування - це спосіб теплової обробки, який належить до
Денатурація білків розпочинається при температурі
Білки яких продуктів при нагріванні ущільнюються, виділяючи частину води?
При нагріванні крохмалю до температури 110°С без води відбувається
При тривалому і бурхливому кипінні у воді жир...
Термостатування - це...
Смаження без жиру застосовують для приготування
Основний спосіб смаження - це теплова обробка продукту при температурі
При смаженні продуктів основним способом жиру беруть...
На водяній бані варять продукти при зниженій температурі, не вищій ніж
У скільки разів скорочується термін варіння продуктів струмом високої частоти?
У скільки разів беруть жиру більше ніж продукту при смаженні у фритюрі?
Смаження у фритюрі здійснюють при температурі
При припусканні продукт занурюють у рідину на...
Смаження у жаровій шафі здійснюють при температурі
Варіння з наступним обсмажуванням застосовують для
Бланшування - це спосіб теплової обробки, який належить до
Капусту білоголову бланшують для того, щоб
Фламбування - це...
Маргарин відноситься до групи
У власному соку припускають продукти, що містять
Томати бланшують з метою
Продукти обшпарюють протягом
Серед тваринних топлених жирів найвищу біологічну цінність має
Олії засвоюються організмом людини на...
Спосіб теплової обробки, що передбачає приготування їжі, загорненої в папір - це ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома