В торговій залі ресторану гостей зустрічає:
Папка – меню подається офіціантом:
Замовлення відвідувачів приймає офіціант і це замовлення:
Після прийняття замовлення офіціант:
В першу чергу отримують і подають відвідувачу:
Для прийому замовлення офіціант підходить до гостей:
Прейскурант на вино горілочні вироби (карту вин) подаємо відвідувачу:
Якщо відвідувачів більше чотирьох – шести осіб, слід подавати меню:
Якщо відвідувачів двоє (чоловік та жінка), меню подається:
При обслуговуванні групи відвідувачів меню подається:
Після прийняття та уточнення замовлення офіціант:
Замовлення офіціант записує в записник:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома