Прозорий клейстер високої в'язкості утворює - крохмаль :
Клейстер невисокої в'язкості, низької прозорості утворює – крохмаль :
На які сорти поділяють картопляний крохмаль?
Білий колір з кристалічним блиском має крохмаль:
При зберіганні крохмалю потрібно дотримуватись рівня відносної вологості:
Кінцевий продукт гідролізу крохмалю має назву?
Яка крупа є штучною?
Патока - це...
Назвіть асортимент цукру пресованого?
За якими органолептичними показниками визначають якість цукру?
За ботанічним походженням мед поділяють на :
Солодкі виділення комах на листках дерев, рослинах це - :
Як називається квітковий мед, отриманий шляхом збору бджолами нектару одного виду рослин?
Мед темного кольору зі слабким ароматом, тягучою, липкою консистенцією є
Одним із кращих видів меду вважають?
Який показник якості, передбачений стандартом, свідчить про міцність цукру-рафінаду?
Причина виникнення відсутності блиску в цукрі - це:
Найчастіше зустрічаються такі дефекти крохмалю:
При маркуванні крохмалю на транспортній тарі роблять позначення:
Термін придатності до споживання кристалічного цукру:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома