Як підготувати цвітну капусту до варіння
З якою метою картоплю зберігають у холодній воді після очищення
Нарізану картоплю перед смаженням промивають, щоб:
В результаті яких процесів під час смаження картоплі утворюється рум’яна кірочка?
Які види риби використовують для приготування котлетної маси?
Укажіть інгредієнти для приготування фаршу для зраз з котлетної маси:
Які неповноцінні білки містяться в м’ясі?
Мета панірування виробів:
Яке молоко додають в картопляне пюре?
Коли додають сіль при варінні каш?
Коли солять бобові при варінні?
Які картопляні супи не настоюють?
Форма нарізання овочів для приготування супів залежить від:
Який жир використовують для смаження яєчні натуральної?
Оберіть інгредієнти для приготування напівфабрикату локшини домашньої:
Як підготувати борошно для замішування тіста?
Укажіть, яка з перерахованих речовин при варінні з цукром утворює драглі?
Припускання це:
Які овочі припускають у власному соку?
З якою метою вибивають котлетну масу?
Як зберегти зелений колір овочів під час варіння?
Пшоно перед варінням:
Способи теплової обробки продуктів поділяють на:
Чому для приготування молочних супів крупи попередньо відварюють у воді?
Моркву пасерують для того, щоб:
Які форми нарізки овочів належать до простих?
Як підготувати баклажани до смаження?
Укажіть, що необхідно додати при розмороженні риби у воду для зменшення втрат мінеральних речовин:
Частини м’яса яловичини які використовують для смаження:
Особливості приготування тюфтельок:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома