Від чого залежить харчова цінність м’яса?
Укажіть порядок обробки яловичих нирок:
Мета обвалювання м’яса:
Оберіть інгредієнти для приготування страви «Каші в’язкої з гарбузом»:
Укажіть види макаронних виробів:
При відпуску молочних супів в тарілку додають:
Перлові крупи для приготування супів відварюють окремо з метою:
Як визначити готовність прісного тіста?
Мінеральні речовини поділяють залежно від:
Укажіть, в якому стані знаходиться риб’ячий жир у рибі:
Які риби відносять до родини коропових?
Яєчний порошок - це:
Як класифікують за способом теплової обробки страви з яєць?
Яку крупу перед варінням не промивають?
Яка мета пасерування цибулі для приготування супів?
Пружна, еластична маса, що утворюється при набуханні нерозчинних білків борошна називається:
Послідовність приготування напівфабрикату вареників складається з наступних процесів:
Для приготування картоплі фрі картоплю нарізають:
Чисте філе риби це:
Яку форму мають зрази з рибної котлетної маси?
Способи смаження продуктів:
Універсальна кухонна машина - це:
Який диск використовують в овочерізках для нарізання овочів правильною соломкою, брусочками?
Чому на ножі-фрези у м'ясорозпушувачах накручується напівфабрикат?
Який колір полум'я свідчить про повне згорання газу?
Яку воду заливають до парогенератора харчоварильного котла?
Рівень води в живильній коробці кип’ятильника підтримується:
Як визначити наявність води в парогенераторі харчоварильного котла?
Для чого призначена магнітна пастка у просіювачах:
Конфорка електричної плити, як нагрівальний елемент призначена для:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома