Як нарізають м’ясо для азу?
Як підготувати судака для фарширування?
Яку тушковану м’ясну страву готують із солоними огірками і заправляють часником?
До рецептури якого борщу включають квасолю та кабачки?
Ракоподібні - це:
Котлети відбивні нарізають з:
З якою метою рибу перед смаженням панірують?
Що є загусником для солодких супів?
Який борщ готують і подають з сосисками?
Канапе - це бутерброд:
В чому відмінність напівфабрикатів «Бефстроганов» і «Азу»?
Особливість подачі борщу «Полтавського»?
Які інгредієнти входять до складу маринаду овочевого з томатом?
В разі недостатнього збивання і тривалого зберігання майонезу відбувається:
Які соуси подають окремо, при відпуску риби смаженої в тісті?
Із січеної натуральної маси з м'яса готують:
До великошматкових напівфабрикатів з яловичини відносять:
Свіжі яблука відносяться до плодів:
Яблука по-київськи фарширують:
За способом приготування м’ясні напівфабрикати розрізняють:
Основним продуктом для приготування капусняків є:
Рибу для холодних страв обсмажують на:
До запечених страв із кисломолочного сиру належать:
Що є обов’язковим інгредієнтом розсольнику?
Яловичу вирізку використовують для:
До дрібношматкових напівфабрикатів відносяться:
Нормальний бульйон - це відвар, в якому на 1 кг продукту беруть:
Соус майонез це:
Який спосіб теплової обробки використовують для приготування страви «Крокети картопляні»?
Бабка відрізняється від запіканки:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома