З якою метою раки після варіння залишають в пряному відварі на 10-15хв
Морожені креветки варять у воді протягом
Вкажіть запобіжні засоби в механізмі для подрібнення сухих продуктів типу МЗ 12-15
Від чого залежить якість рибного фаршу під час подрібнення на м’ясорубці
При дегустації січеників рибних українських начинка вязка, жирна. Яка причина
Після варіння з свинячої грудинки видаляють
В якому посуді відпускають м’ясні другі страви
М'ясо варять на
При тушкуванні м'яса великими шматками додають
Набір продуктів для плову
Чим відрізняється ромштекс від антрекоту
Яка послідовність теплової обробки приготування битків українських
Печінку для смаження основним способом панірують у
Тривалість робочого часу для працівників віком від 16-18 років
Під час смаження котлети викладають на розігріту з жиром сковороду у такий спосіб
Який гарнір використовують для відпуску бефстроганов на замовлення
З якою метою під час тушкування м'яса використовують томатне пюре
Якими продуктами шпигують яловичину
М'ясо при тепловій обробці зменшується в масі за рахунок
У рецептуру якого соусу входить біле сухе вино
Який ароматизатор використовують для соусу молочного солодкого
Як попередити потемніння очищенних яблук для компоту (дві відповіді)
Який термін настоювання компоту із суміші сухофруктів
Особливості приготування узвару
Як попередити появу плівки на киселі
Що означає маса брутто сировини в рецептурах на страви
Як правильно ввести сік при приготуванні желе з цитрусових
З якою ціллю нарізані яблука для страви яблука смажені у тісті посипають цукром
Який посуд використовують для відпуску солодких страв
Як підготувати яблука для страви яблука по-київськи
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома