Кулінарія - це ...
Для чого людина споживає їжу?
Миття, чистка, подрібнення , це -
Під час якої обробки змінюються колір, запах і зовнішній вигляд продуктів?
Які страви збуджують апетит та слюновиділення для подальшого споживання їжі?
Обрати перші страви із запропонованих:
До яких страв (за класифікацією) належить страва, зображена на фото?
Із якої злакової культури отримують крупу пшоно?
Яка крупа найменш калорійна у харчуванні людини?
Як називається процес нагрівання молока до 80 - 85 * з метою збереження корисних речовин та знезараження від мікробів?
Оберіть зображення виробів із листкового тіста.
Оберіть набір продуктів для прісного тіста:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома