якими індикаторами можна визначити кисле середовище
у яких харчових продуктах містяться органічні кислоти
як у домашніх умовах визначити наявність кислот у харчових продуктах
Аскорбінову кислоту можна визначити за допомогою
найбільше щавелевої кислоти міститься у
Мурашина кислота міститься у
у квашених овочах міститься кислоти:
найбільше аскорбінової кислоти містться у
Розведіть у столовій ложці води 4 -6 крапель йодової настоянки. на пласку тарілку вичавіть по 0, 5 чайної ложки соку лимона, квашеної капусти, червоного буряка, розмістиши їх так, щоб не змішувалися. за допомогою піпетки добавте до кожного соку розчин йоду. У якому харчовому продукті найбільше кислоти? чому?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома