1. Призначення шнека:
2. Канавки в робочій камері служать для:
3. Канавки (борозенки) знаходяться в:
5. Послідовність складання ріжучих частин м'ясорубки:
6. На що одягаються ріжучі органи м'ясорубки (на):
7. За рахунок чого фіксується положення решіток в МІМ-82:
8. Чому палець шнека має 4-х гранную форму?
9. Вперте кільце в МІМ - 82 служить для:
11. Призначення фрез:
12. Призначення гребінок:
13. На вал МРМ - 15 одягаються:
14. За допомогою чого перемішується фарш в МС8-150?
15. Як довго перемішується фарш в МС8-150?
16. Призначення кожуха в РВ-1М:
17. Як проводиться вивантаження фаршу з фаршемешалки:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома