Машини для обробки м'яса та риби

Додано: 14 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 344 рази
15 запитань
Запитання 1

1. Призначення шнека:


варіанти відповідей

а.) для подачі продукту до ріжучих органів;

б) для обробки продукту;

в) для подрібнення продукту;

Запитання 2

2. Канавки в робочій камері служать для:


варіанти відповідей

а) подрібнюють продукт;

б) прокручують продукт;

в.) сприяють просуванню продукту;

Запитання 3

3. Канавки (борозенки) знаходяться в:


варіанти відповідей

а) м'ясорозпушувачі;

б) рибоочистителі;

в.) м'ясорубці;

Запитання 4

5. Послідовність складання ріжучих частин м'ясорубки:


варіанти відповідей

а) зажимне кільце, двосторонній ніж, підрізні грати, затискна гайка;

б) односторонній ніж, зажимне кільце, підрізні грати, затискна гайка, решітка з дрібними отворами;

в.) підрізний ніж, двосторонній ніж, решітка з великими отворами, зажимне кільце, затискна гайка;

Запитання 5

6. На що одягаються ріжучі органи м'ясорубки (на):


варіанти відповідей

а) шнек;

б.) палець шнека;

в) хвостовик шнека;

Запитання 6

7. За рахунок чого фіксується положення решіток в МІМ-82:


варіанти відповідей

а) стержня;

б.) шпонки;

в) паза;

Запитання 7

8. Чому палець шнека має 4-х гранную форму?


варіанти відповідей

а) для щільного прилягання;

б.) для фіксації ножів;

в) для фіксації решіток;

Запитання 8

9. Вперте кільце в МІМ - 82 служить для:



варіанти відповідей

а) для фіксації ножів;

б.) для щільного прилягання ріжучих частин;

в) для часткового подрібнення м'яса;

Запитання 9

11. Призначення фрез:


варіанти відповідей

а.) для нанесення насічок на м'ясі;

б) для нарізування м'яса на порційний шматок;

в) для обробки м'яса;

Запитання 10

12. Призначення гребінок:


варіанти відповідей

а) для намотування м'яса;

б.) для запобігання намотування м'яса;

в) для розрізання;

Запитання 11

13. На вал МРМ - 15 одягаються:



варіанти відповідей

а) ножі;

б.) фрези;

в) гребінки;

Запитання 12

14. За допомогою чого перемішується фарш в МС8-150?


варіанти відповідей

а) робочим валом;

б.) лопатями;

в) штовхачем;

г) дерев'яним товкачем;

Запитання 13

15. Як довго перемішується фарш в МС8-150?


варіанти відповідей

а) 1 година 30 хвилин;

б) 30 хвилин;

в.) до однорідної консистенції;

Запитання 14

16. Призначення кожуха в РВ-1М:


варіанти відповідей

а.) захищає руки від травми;

б) захищає скребок;

в) покращує очищення риби;

Запитання 15

17. Як проводиться вивантаження фаршу з фаршемешалки:


варіанти відповідей

а) після зупинки двигуна;

б.) при роботі двигуна;

в) перед роботою двигуна;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест