Які машини і механізми використовують для обробки м'яса та риби в мясо-рибних цехах??
Для подрібнювання м'яса, риби, печінки та інших продуктів,на підприємствах громадського харчування використовують
На підприємствах громадського харчування використовують розпушувач МРМ-15 з індивідуальним приводом, вкажіть малюнок
Що відбувається при розпушуванні мяса?
Пристрій РО-1М1 з індивідуальним приводом призначений для .....
Вкажіть назву деталей М'ясорубки зображених на малюнку Б
Вкажіть норму завантаження продукту у Фаршмішалку МЗ-8-150 і час перемішування
Що є робочими органами в розпушувальному механізмі МРМ-15
Котлетоформувальні машини призначені для
Що є робочими органоми котлетоформувальної машини
Чи можно регулювати товщину виробів в роторній котлетоформувальній машині?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома