Які машини і механізми використовують для обробки м'яса та риби?
Для подрібнювання м'яса, риби, печінки та інших продуктів,на підприємствах громадського харчування використовують
МЗМ-82 -це
Фаршмішалки МЗ-8-150 і МВП-П-1 призначені для перемішування фаршу, які працюють від приводів......
На підприємствах громадського харчування використовують розпушувач МРМ-15 з індивідуальним приводом, вкажіть малюнок
Яке призначення машин для розпушування м'яса
Пристрій РО-1М1 з індивідуальним приводом призначений для .....
На малюнку в м'ясорубці ЕМШ-35/135 під номером 4 вказано
Для запобігання перевантажень приводу мясорубки треба дотримуватись такого режиму роботи, хв:
Вкажіть назву деталей М'ясорубки МЗМ-82М зображених на малюнку Б
Вкажіть норму завантаження продукту у Фаршмішалку МЗ-8-150 і час перемішування
Що є робочими органами в розпушувальному механізмі МРМ-15
Котлетоформувальні машини призначені для .............
За принципом роботи та способом формування Котлетоформувальні машини бувають
Що є робочим органом Роторної котлетоформувальної машини
Чи можно регулювати товщину виробів в роторній котлетоформувальній машині?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома