Технологія приготування масляних кремів

Тест виконано: 20 разів
9 запитань
Запитання 1

Вершкове масло якої жирності найкраще підходить для приготування масляного крему?

варіанти відповідей

62%

82,5%

72,5%

73%

Запитання 2

Яку температуру повинно мати масло вершкове для приготування крему?

варіанти відповідей

20- 25 ͦ С

5 - 7 ͦ С

10 - 12 ͦ С

0 - 2 ͦ С

Запитання 3

Які похідні креми готують від масляного основного крему?

варіанти відповідей

готують за технологією масляного на згущеному молоці, але з додаванням різних смакових домішок

готують за технологією масляного на згущеному молоці, але з додаванням джему, варення або фруктового соку

готують за технологією масляного основного крему, але з додаванням барвників

готують за технологією масляного основного крему, але з додаванням цукрового сиропу та молока

Запитання 4

Яка особливість приготування крему масляного "Новий"?

варіанти відповідей

додають сгущене молоко

додають молочно - цукровий сироп

додають масляно - горіхову суміш

збільшують час збивання

Запитання 5

Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру або згущене молоко?

варіанти відповідей

у масла відокремиться рідина

масло стане більш пластичним і м'яким

масло збільшиться в об'ємі у 2 рази

масло побіліє і набуде пишної консистенції

Запитання 6

Чому під час збивання масла виділилася волога?

варіанти відповідей

використали замерзле масло

швидко додали згущене масло

використали масло з підвищеною вологістю, (поганої якості)

використали масло жирністю 82%

використали тепле масло

Запитання 7

Якої температури повинен бути молочно - цукровий сироп при додаванні його у збите вершкове масло для приготування крему "Новий"?

варіанти відповідей

20 ͦ С

10 ͦ С

40 ͦ С

45 - 50 ͦ С

80 - 90 ͦ С

Запитання 8

У кавовий масляний крем додають:

варіанти відповідей

какао - порошок

розтоплений шоколад

кавовий сироп

кавовий ароматизатор

Запитання 9

Яка особливість приготування рему масляного "Шарлот?

варіанти відповідей

додавання до збитого масла гаряче молоко

додавання до збитого масла охолоджений сироп "Шарлот"

додавання до збитого масла підсушені та подрібнені горіхи

додавання до збитого масла заварну масу з крохмалем та молоком

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест