Розпушувальний механізм МРМ-15

Додано: 22 жовтня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 421 раз
11 запитань
Запитання 1

Яке призначення МРМ -15?

варіанти відповідей

Відбиває м'ясо

Розпушує волокна м'яса

Зшиває невелички шматки

Розм'якшує м'яса

Запитання 2

Чи є блокувальні пристрої в данній машині ?

варіанти відповідей

Так 1

Так 2

Немає

Вони не потрібні

Запитання 3

Яка кількість робочих органів ?

варіанти відповідей

4

2

1

3

Запитання 4

Що є робочими органами МРМ-15?

варіанти відповідей

Ніж - фрез і гребінка

Два ножа - фрези і дві грибінки

Ножі фрези

Гребінки

Запитання 5

Куди втановлюються робочі органи МРМ-15?

варіанти відповідей

На привідний вал

В каретку

В пази

В муфти

Запитання 6

Як обертаються ножі - фрези ?

варіанти відповідей

Назустріч один одному

В протилежні сторони один до одного

В залежності від того чи включений ревер

Вони не обертаються

Запитання 7

Під яким кутом потрібно превернути м'ясо ,якщо ви хочите його пропустит вдруге ?

варіанти відповідей

30 градусів

60 градусів

90 градусів

40 градусів

Запитання 8

Яке призначення гребінок?

варіанти відповідей

Попереджують намотування

Розрівнюють м'ясо

Спрямовують м'ясо до розвантажувального вікна

Такого робочого органа немає

Запитання 9

Коли спрацьовує блокувальний пристрій ?

варіанти відповідей

Коли відсутні робочі органи

Коли відкрита кришка

Коли робочі органи встановлені неправильно

Коли в м'ясі є кістка

Запитання 10

Коли загружають машину ?

варіанти відповідей

На ходу

Вимкнену

Немає різниці

Запитання 11

У скільки разів збільшується поверхня м'яса після розпушування?

варіанти відповідей

В 2 рази

В 3 рази

В 1 раз

Не збільшується

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест