Вага, вологість, кислотність харчових продуктів вимірюється за допомогою:
Патентно-правові показники вимірюються за допомогою
Показники продуктивності та міцності вимірюються за допомогою:
Зовнішній вигляд, смак, запах, колір, гущина оцінюються за допомогою:
Визначення якості продукції робітниками спеціалізованих експериментальних лабораторій, стендів або розрахункових підрозділів здійснюється за допомогою:
Ранжування використовується як результат використання:
Рівень якості продукції - це
Оцінка рівня якості продукції - це
Базується на порівнянні одиничних показників якості продукції, що оцінюється, та базового зразка:
Базується на використанні узагальнюючого показника якості продукції, який являє собою функцію від одиничних показників:
Базується на одночасному використанні одиничних та комплексних показників якості:
Комплексний показник якості різнорідної продукції, яка виготовлена за певний період часу - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома