Напівфабрикати для тортів і тістечок з використанням механічних та хімічних способів розпушування.

Додано: 18 квітня 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 46 разів
10 запитань
Запитання 1

Механічний спосіб розпушування передбачає:

варіанти відповідей

насичення тіста пухирцями повітря

додавання амонію та харчової соди

введення амонію до борошна

Запитання 2

Вафельне тісто за структурою – це

варіанти відповідей

малостійка емульсія

суспензія

піна

Запитання 3

Вафельне тісто виготовляють двох видів:

варіанти відповідей

цукрове та просте

цукрове та жирове

просте та жирове

Запитання 4

Зазначте вірний варіант видів бісквіту:

варіанти відповідей

основний, масляний, буше

основний, з підігрівом, масляний, буше

основний, холодний, з підігрівом, масляний, буше

Запитання 5

Ясі способи приготування бісквіту вам відомі:

варіанти відповідей

холодний, з підігрівом

основний, холодний

з підігрівом, масляний

Запитання 6

При якій температурі випікають бісквіт основний у формах:

варіанти відповідей

205-225

180-190

195-200

Запитання 7

Основною сировиною для приготування пісочного н/ф є:

варіанти відповідей

борошно, жир, яйця, цукор

борошно, жир, крохмаль, цукор

борошно, жир, цукор

Запитання 8

Етапи технології приготування повітряного н/ф полягають у:

варіанти відповідей

швидкому збиванні, а потім поступовому

повільному збиванні, а потім швидкому

весь етап має відбуватися поступово, а сировина має бути охолодженою.

Запитання 9

Вироби з пряничного тіста мають подовжений термін реалізації та довго не черствіють завдяки:

варіанти відповідей

цукру, меду, патоці

цукру, меду, яйцям

цукру, меду, маргарину

Запитання 10

Який фактор впливає на утворення тріщин на поверхні заварного н/ф:

варіанти відповідей

зависока температура випікання

низька температура випікання

замала кількість яєчних продуктів у тісті

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест