У практиці обслуговування застосовують три основних способи подачі:
В обнос (французький спосіб) - це
У барах застосовуються різні методи обслуговування відвідувачів:
Бари, в асортименті яких основне місце посідають різноманітні алкогольні та безалкогольні коктейлі, змішані напої та спеціальні закуски до них:
......... бар призначений для відпочинку та насолоди винами. В асортименті продукції бару - різноманітні марочні вина, а також коктейлі та змішані напої на їх основі і спеціальні закуски до них.
Які столові прибори відносяться до допоміжних:
Рибне асорті подають в:
Прибори для спецій наповнюють на...
Організація музичного обслуговування, проведення концертів, забезпечення газетами, журналами, настільними іграми, ігровими автоматами, більярдом тощо - це......
Щоденна підготовка залу включає
Коли бригадир офіціантів отримує необхідний для сервірування столовий посуд, набори і білизну відповідно до кількості столів і норм оснащення?
.......... з вільним вибором страв; скомплектованих обідів (сніданків, вечерь); денного раціону; дієтичне; дитячого харчування; банкетне; спеціальних видів обслуговування.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома