Організація роботи овочевого цеху

Додано: 15 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 210 разів
10 запитань
Запитання 1

1)   Скільки технологічних ліній виділяють в  овочевому цеху невеликої та середньої потужності?


варіанти відповідей

дві


три

чотири

Запитання 2

Вкажіть на правильну послідовність операції технологічного процесу в овочевому цеху

варіанти відповідей

миття, нарізання, доочищання, сортування, миття, очищення, калібрування

нарізання, доочищання, миття, сортування, миття, очищення, калібрування

сортування, калібрування, миття, очищення, доочищання, миття, нарізання


миття, сортування, калібрування, очищення, миття, доочищення, нарізання

Запитання 3

Як використовують відходи після механічної обробки картоплі? 

варіанти відповідей

як корм для тварин

для виробництва крохмалю

для виробництва чіпсів

Запитання 4

Скільки може зберігатись очищена картопля?

варіанти відповідей

не більше 2 годин

не більше 3 годин

не більше 1 години

не зберігається

Запитання 5

Якщо капуста пошкоджена гусінню, то її:

варіанти відповідей

кладуть на 30 хв.у підсолену воду

кладуть на 30 хв у підкислену воду

ошпарюють

кладуть на 3 хв у мікрохвильову

Запитання 6

Для ручної обробки ріпчастої цибулі застосовують:

варіанти відповідей

спеціальні столи з двома отворами

спеціальні столи з бортиками

спеціальні столи з витяжною шафою

Запитання 7

Відособлена в технологічному відношенні частина підприємства, у якій проходить закінчений процес, називається:

варіанти відповідей

робочим місцем

відділенням

робочою ділянкою

цехом

Запитання 8

Як називається підприємство ресторанного господарства з обмеженим асортиментом страв нескладного приготування для швидкого обслуговування споживачів?

варіанти відповідей

каафе

їдальня

закусочна

Запитання 9

Заклад ресторанного господарства це:

варіанти відповідей

організаційно-структурна одиниця у сфері ресторанного господарства, яка здійснює виробничо-торговельну діяльність

велике механізоване підприємство, призначене для виробництва напівфабрикатів, кулінарних, кондитерських виробів та постачання ними інших підприємств ресторанного господарства та підприємств роздрібної мережі

випускає тільки напівфабрикати з м'яса, птиці, риби, картоплі і овочів

Запитання 10

При обробці яких овочів виконують тільки очищення, промивання та нарізання?

варіанти відповідей

томатів та огірків

томатів та капусти

капустяних та цибулевих

капустяних та огірків

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест