1) Скільки технологічних ліній виділяють в овочевому цеху невеликої та середньої потужності?
Вкажіть на правильну послідовність операції технологічного процесу в овочевому цеху
Як використовують відходи після механічної обробки картоплі?
Скільки може зберігатись очищена картопля?
Якщо капуста пошкоджена гусінню, то її:
Для ручної обробки ріпчастої цибулі застосовують:
Відособлена в технологічному відношенні частина підприємства, у якій проходить закінчений процес, називається:
Як називається підприємство ресторанного господарства з обмеженим асортиментом страв нескладного приготування для швидкого обслуговування споживачів?
Заклад ресторанного господарства це:
При обробці яких овочів виконують тільки очищення, промивання та нарізання?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома