"Технологія приготування супів"

http://svkostyuchik.blogspot.com/p/blog-page_88.html

Додано: 14 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 311 разів
12 запитань
Запитання 1

Пасерованими овочами супи заправляють:

варіанти відповідей

за 5 хвилин до готовності

за 10-15 хвилин до готовності

 за 20-25 хвилин до готовності

Запитання 2

Для варіння концентрованого бульйону беруть на 1 кг продукту:

варіанти відповідей

4-5 л води

 3-4 л води

1,25 л води

Запитання 3

Спеції в супи додають:

варіанти відповідей

за 10-15 хвилин до готовності

за 5-7 хвилин до готовності

 за 20-30 хвилин до готовності

Запитання 4

Для варіння нормального бульйону беруть:

варіанти відповідей

на 1 кг продукту 4-5 л води

 на 1 кг продукту 1,25 л води

 на 1 кг продукту 6-7 л води

Запитання 5

До запровних супів належать:

варіанти відповідей

суп картопляний з бобовими

 суп-локшина домашня

 бульйон з пельменями

Запитання 6

Заправні супи з макаронними виробами зберігають протягом:

варіанти відповідей

2 години

30-40 хвилин

 60 хвилин

Запитання 7

Молочні супи заправляють:

варіанти відповідей

маслом вершковим

топленим жиром

рослинними оліями

Запитання 8

Для одержання нормального бульйону, 1 л концентрованого розводять:

варіанти відповідей

5 л гарячої води

 3-4 л гарячої води

2-3 л гарячої води

Запитання 9

За способом приготування бульйони відносяться у групу супів:

варіанти відповідей

заправних

 прозорих

різних

Запитання 10

М'ясо-кістковий бульйон варять:

варіанти відповідей

двома способами 

 одним способом

трьома способами

Запитання 11

Пасеровкою з борошна заправляють перші страви:

варіанти відповідей

 за 5-10 хв. до закінчення

 за 10-15 хв. до закінчення

за 15-20 хв. до закінчення

Запитання 12

Яку крупу при приготуванні молочних супів варять до напівготовності?

варіанти відповідей

манну

рисову

ядрицю

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест