Класифікація підприємств ресторанного господарства здійснюється за:
Заклад ресторанного господарства з різноманітним асортиментом продукції власного виробництва і закупних товарів, високим рівнем обслуговування та комфорту в поєднанні з організацією відпочинку і дозвілля споживачів - це:
За рівнем обслуговування і номенклатурою послуг, що надаються, ресторани і бари підрозділяються на:
За асортиментом продукції, що випускається, підприємства ресторанного господарства поділяються на:
Залежно від часу функціонування підприємства ресторанного господарства можуть бути:
До якої групи цехів відносять гарячий цех?
Які відділення створюють в гарячому цеху?
Які цехи відносять до доготівельних у закладі ресторанного господарства?
№5:
На послідовність6 з 34 балів
Розмістіть в правильній послідовності операції технологічного процесу в овочевому цеху
1.нарізка 2.очищення 3.сортування4.миття 5.промивання
Де готують страви з яєць ?
Закритий заклад ресторанного господарства ...
План-меню складає ....
План-меню затверджує
Встановіть послідовність розбирання риби на порційні шматочки – кругляки: А) видалення плавників; Б) нарізування на шматочки-кругляки; В) розморожування; Г) видалення голови разом з нутрощами; Д) обчищення луски; Є) зачищення чорної плівки і промивання.
Як маркують обробні дошки у м'ясо-рибному цеху?
Яка з операцій відсутня при обробці живої риби?
Робоче місце для приготування рибних напівфабрикатів укомплектовують розробними дошками з маркуванням
М'ясний цех призначений для обробки м'яса та приготування н/ф
Де розміщується овочевий цех у закладі ресторанного господарства?
Які технологічні лінії виділяються в овочевому цеху невеликої та середньої потужності?
Яке призначення овочевого цеху закладу ресторанного господарства?
Оптимальна температура в гарячому і кондитерському цехах має коливатися в межах...
Вкажіть температуру подачі супів?
У якому посуді подають перші страви?
Відділення м'яса від кістки це: -
Технологічний процес приготування перших страв виконується у суповому відділенні і складається в основному з двох стадій:
Робоче місце кухара в гарячому цеху складається з…
Цех, в якому завершується технологічний процес приготування страв…
Призначення заготівельних цехів:
Що з перерахованого обладнання не використовується в рибному цеху:
1. Де повинна розміщуватися мийного кухоного посуду?
Обробну дошку розміщують на виробничому столі на відстані від краю стола:
До спеціалізованих цехів належать:
Яку кулінарну продукцію готують у гарячому цеху закладу ресторанного господарства?
В якому цеху проводять обробку риби?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома