У зварити компоти

Додано: 7 лютого 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 87 разів
10 запитань
Запитання 1

До ягід відносять:

варіанти відповідей

Смородина, абрис, суниця, полуниці, калина

Лимони, грейфрути, апельсини

Сливи, персики, абрикоси

Запитання 2

Яка температура подавання холодних страв?

варіанти відповідей

8-10

10-14

14-16

Запитання 3

До субтропічних відносять?

варіанти відповідей

Мандарини, апельсини, лимони, грейфрути

Банани, ананаси, інжир

Смородина, абрис, полуниця

Запитання 4

Яка температура подавання гарячих солодких страв?

варіанти відповідей

65

75

55

Запитання 5

У зварити готують з

варіанти відповідей

Свіжих фруктів, ягід

Сушених фруктів

Сушених ягід

Всі відповіді вірні

Запитання 6

Чи готували до куті у зварити?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 7

В що закладали фрукти перед приготування у зварити?

варіанти відповідей

Воду

Сироп

Кипяток

Сік

Запитання 8

Які молочні продукти входили до складу солодких страв?

варіанти відповідей

Молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир

Сметана, сир козачий, вершкове масло

Молоко, вершки, згущене молоко

Запитання 9

Сироп- це?

варіанти відповідей

Розчин цукру і лимонної кислоти у киплячому фруктовими відварі

Розчин лимонної кислоти з фруктовим сиропом

Розчин цукру лимонної кислоти в воді

Запитання 10

Яка температура варіння сиропу?

варіанти відповідей

10-12

12-14

10-14

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест