Дати правильне визначення поняття «сировина»
Напівфабрикат – це … .
Назвати правильне визначення поняття «готова страва».
Назвати правильне визначення поняття «кулінарний виріб».
Готова кулінарна продукція – це … .
Назвати нормативний документ, що містить рецептури, технологію приготування страв, а також норми витрати сировини, виходу напівфабрикатів і готової продукції, рекомендації щодо взаємозамінності продуктів.
Визначити правильний варіант поняття «фірмова страва».
Назвати нормативний документ, що містить назву страви, номер і варіант рецептури, норму закладання сировини на 10, 50, 100 порцій, вихід: у якому наведено технологію приготування, послідовність закладання продуктів залежно від строку їх теплового обробляння, вимоги до якості та оформлення страв.
Технологічний процес закладу ресторанного господарства – це … .
Дати визначення поняття «кондитерський напівфабрикат».
Яка документація слугує для приготування фірмових страв?
За якими основними ознаками класифікують кулінарну продукцію?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома