Укажіть тип закладу ресторанного господарства при готелі, що здійснює продаж із споживанням на місці обмеженого асортименту холодних страв, бутербродів, напоїв, булочних і кондитерських виробів, солодких страв нескладного приготування.
Укажіть тип закладу ресторанного господарства, характерний для курортних готелів.
Які умови харчування при повному пансіоні?
Які умови харчування при напівпансіоні?
Які бувають сніданки за асортиментом?
Які бувають сніданки в готелі за часом організації?
Укажіть асортимент продукції континентального сніданку.
Укажіть асортимент продукції пізнього сніданку.
Укажіть меню вегетаріанського сніданку.
Укажіть асортимент продукції розширеного сніданку.
Укажіть склад меню експрес-сніданку.
Який вид сніданку найчастіше використовується при організації харчування в номерах готелів?
У який проміжок часу в готелі пропонують сніданок?
Коли організується бранч у закладах ресторанного господарства при готелі?
На якій лінії самообслуговування кількість та вага порції кожної страви не обмежена для споживача?
Який асортимент продукції сніданку шведської лінії?
Укажіть прискорений вид харчування.
Який термін перебування споживачів у залі під час організації експрес-обіду?
Укажіть час організації бізнес-ланчу
Яка форма розрахунку при впровадженні обслуговування - столи-буфети?
Де реєструються замовлення на обслуговування в номері готелю?
Як організовують каву-брейк, якщо кількість гостей більше 20?
Які додаткові послуги надаються споживачам при організації "чайного клубу для леді"?
Укажіть приблизну структуру асортименту продукції у міні-барі готелю.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома