Укажіть країну Азії, де перші страви споживають тричі на день малими порціями.
Жителі якої країни не споживають ікру, сьомгу, оселедець?
Укажіть австралійську національну страву.
Укажіть нігерійську національну страву.
Анцакс – традиційний національний десерт … .
Жителі Індії не споживають страв … .
Хто споживає перші та другі страви з бананів?
Зернові та бобові культури є основною їжею … .
Для приготування перших страв лавровий листок не використовують … .
Назвіть країну Африки, в якій споживають тушковані огірки.
У якій кухні до страв із м’яса та риби подають пряну приправу – чатні?
У національній кухні якої країни для приготування м’ясних страв широко використовують м’ясо кенгуру, страуса, опосума та крокодила?
Монголи майже зовсім не споживають … .
Монголи полюбляють … .
Для якої країни характерні страви, що мають особливий смак і аромат завдяки використанню під час приготування соєвого соусу, рисового вина, оцту, імбиру?
Китайці готують страви на … .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома