Вкажіть правильний варіант основної сировини для приготування кондитерських виробів:
Вкажіть механічні властивості сировини
Вкажіть вологість борошна, що відповідає стандарту:
Вкажіть сортність борошна за такими показниками: дуже м’яке, тонкого помелу, білого кольору зі слабким кремовим відтінком, солодкуватого смаку.
Як готують меланж до використання?
Вкажіть, яку сировину просіюють перед використанням?
Як підвищена кількість цукру впливає на якість тіста?
Вкажіть правильний варіант підготування яєць до використання?
Які вершки використовують для збивання?
Для приготування якого тіста використовують борошно з сильною клейковиною?
Для приготування якого тіста використовують борошно із середньою клейковиною?
Для приготування якого тіста використовують борошно із слабкою клейковиною?
Вкажіть, правильний варіант взаємозаміни 1 кг яєць меланжем
Вкажіть групу цукристих продуктів
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему «Шарлот»
Вкажіть набір сировини для приготування крему «Глясе»
Назвіть креми що готується з такого набору сировини: цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино і вода:
Вкажіть крем, що готується із такого набору сировини: цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода;
До якого стану вариться сироп для просочування?
З якою метою в білкові креми додають харчові кислоти:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома