1. Яку культуру називають другим хлібом світу?
2. Яка капуста «найсолодша», тобто містить найбільше цукру?
3. Зерно хлібних злаків багаті на :
4. Крупи, що виробляються в Україні, поділяють на такі види:
5. Перлові крупи виготовляють із зерна:
6. З вуглеводів у макаронних виробах переважають:
7. Основна сировина для випікання хліба - це:
8. Ботанічні сорти картоплі розрізняють:
9.До якої групи овочів відноситься морква:
10. Чому морква дуже цінна для дитячого організму?
11. Якою хворобою найчастіше хворіють коренеплоди?
12. Що є основною ознакою сортів моркви?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома