Денатурація білків – це реакція руйнування структури:
Амінокислоти – це речовини, у молекулах яких одночасно містяться функціональні групи:
Амінокислоти – це:
Виявити наявність домішок крохмалю у продуктах харчування можна за допомогою розчину:
Укажіть характеристики білків:
До складу молекули білка входять залишки:
Третинна структура білка - це:
Явище руйнування вторинної, третинної та четвертинної структур білкової молекули називається:
Пептидні зв’язки утворюються при взаємодії амінокислот з:
Визначіть значення відносної молекулярної маси амінооцтової кислоти
Амінокислоти містять такі функціональні групи
Які властивості характерні для амінокислот?
Пептидний зв'язок має вигляд:
Масова частка Нітрогену в аміноетановій кислоті складає ( у %)
Вкажіть, з яких речовин побудовані молекули білків
Вкажіть чинники, що викликають руйнування структури білка
Укажіть рядок продуктів найбагатших на білки.
Укажіть, як називається процес, що відбувається під час приготування яєчні.
Вкажіть кількість пептидних звязків у дипептиді.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома